Document

Értéknövelt szolgáltatások - a bizonyos plusz, amit keres!

paydroid terminal


Nemrég számoltunk be arról, hogy nagy lendülettel elkezdtük paydroidos termináljaink tömeges telepítését.

Az azóta eltelt alig két hónap alatt több, mint félezer paydroidos terminál került kihelyezésre az ország teljes területén.
Ez azt jelenti, hogy számos elfogadóhelyen találkozhatnak a vásárlók az eszközzel, melyek száma a piacon rohamosan növekedni fog az elkövetkezendő időben.

Az Android alapokra épülő terminálok használata személyre szabható és számos lehetőséget nyújt a kereskedők és fejlesztők számára egyaránt.
A terminálok nem csak egyszerű fizetésre alkalmasak, hanem extra tudással, tulajdonságokkal is korlátlanul felruházhatók, különféle hűségprogramok, reklámok, számlázó programok vagy akár szerencsekerék, kaparós sorsjegy, kérdőív is fejleszthető rájuk.

A PAX A920 eszközünket folyamatosan fejlesztjük és egyre több lehetőség válik elérhetővé ügyfeleinknek a saját applikáció létrehozására.
A Novopayment által biztosított hardver, mint platform innovatív megoldásokkal rendelkező partnereket, fejlesztőket és kereskedőket keres együttműködésre a terminálban rejlő lehetőségek kiaknázására.
(A Novopayment szeretne együttműködni innovatív megoldásokkal rendelkező partnerekkel, fejlesztőkkel, kereskedőkkel, hogy fellendítsük a piacot és kiaknázzuk az eszközben rejlő lehetőségeket.)

TOVÁBBI HÍREK

KAPCSOLAT

map icon

H-1034 Budapest, Tímár utca 20. 4.em