Document

Hamarosan újra nyithatnak a szálláshelyek: erre mindenképp szükségük lehet!

psd2 hospitality


Korábban már hírmondóinkban is olvashatták, többször foglalkoztunk már ezzel a témával, mit is jelent pontosan az Európai Unió új PSD2 direktívája, az erős ügyfélhitelesítés.

A piac minden résztvevője, a kártyatársaságok, a kibocsátó bankok, valamint az elfogadó szolgáltatók is mind azon fáradoznak, hogy az egyre rohamosabban fejlődő iparággal együtt járó kártyabiztonsági szabályzások a lehető legjobb, ám legegyszerűbb védelmet nyújtsák használóik részére.
Minden európai bank felzárkózik lassan kártyabiztonsági rendelkezések legújabb direktívájához, az erős ügyfélhitelesítéshez. Ezzel együtt járt kártyabirtokosaik rendszeres és alapos tájékoztatása, ellenőrizzék kártyabiztonsági beállításaikat, ne feledjék beállítani emailes, mobiltelefonos elérhetőségeiket, frissítsék azokat.
A kártyabirtokosok tapasztalhattak egy új, internetes vásárlások alkalmával felbukkanó saját banki felületet, ahol többnyire egy sms-ben kapott 6 jegyű biztonsági kóddal szükséges megerősíteniük, azaz jóváhagyniuk vásárlásaikat. Minden, a bankkártyára küldött nem jelenléti kártyás tranzakciót megerősíteni szükséges mostantól.

De mit is jelent ez pontosan kereskedői oldalon a szállásadók szempontjából?

Hírlevelek formájában már korábban tájékoztattuk kedves ügyfeleinket, valamint értékesítő kollégáink folyamatosan keresik fel meglévő partnereinket, azoknál a szálláshely szolgáltatóknál, ahol a POS terminálon korábban az előengedélyezés és kártyaadatokkal történő terhelés funkciók preferáltak voltak, az erős ügyfélhitelesítési rendszer végett az Európai Unió területén belül kibocsátott bankkártyák esetében a szolgáltatás a továbbiakban nem lesz elérhető!

Kiegészítő webes szolgáltatásunkkal ezen funkciók tovább használhatók, továbbá ezek a tranzakciók az online felületen egy helyen nyomon követhetők és visszaellenőrizhetők.

A szolgáltatásnak külön díja nincs.
Forduljon értékesítési kapcsolattartójához további információért!

TOVÁBBI HÍREK

KAPCSOLAT

map icon

H-1034 Budapest, Tímár utca 20. 4.em