Document

Lendítse fel forgalmát, legyen jelen online!

ecom img


Márciusban ismét bezárni kényszerülnek az üzletek. A jelenlegi nehéz időszakban sok Kereskedőnk dönt úgy, hogy a megszokott jelenléti üzleti modell mellett, részlegesen vagy párhuzamosan az online térbe költözteti üzleti tevékenységét, hisz a munka nem állhat meg.

Önnek sem érdemes tovább halogatni, hogy webshopjával pótolja vagy kiegészítse esetleges elmaradt bevételeit, hiszen a kereslet továbbra is változatlanul adott, talán csak a felületet hiányzik a Vásárlóinak ahol elérik termékeit, és szolgáltatásait.

A webshop létrehozása és üzemeltetése gyakran nehéz feladatnak tűnik első ránézésre, azonban a Novopayment és profi partnereinek segítségével Ön kényelmesen, otthonról vághat bele az online kereskedelem jövedelmező világába.

  • “...Szeretném megköszönni a Novopaymentnek a segítséget amellyel továbbra is folytathatjuk tevékenységünket munkatársaink és barátaink oldalán…”
  • “...Amikor belevágtunk azt gondoltam, hogy nem lesz egyszerű dolgom, de a Novopayment készséges támogatásával hamar letisztultak a tennivalók, és ma már megy minden magától. Köszönöm!...”
  • “...Több szolgáltatóval is próbálkoztunk mivel speciális igényeink voltak. Végül a Novopayment mellett döntöttünk, és nem bántuk meg….”

Kifejezetten a Pandemic helyzetre válaszul megalkotott termékcsomagunk tartalmazhat komplett webshop megoldást és kártyás elfogadást is egyben.
Összeszedtük a szükséges lépéseket a következő hivatkozáson elérhető rövid tájékoztatóban:
UNAS Guide
Keressen minket bizalommal! Segítünk az indulásban.

Kapcsolat

TOVÁBBI HÍREK

KAPCSOLAT

map icon

H-1034 Budapest, Tímár utca 20. 4.em