Document

Tegye láthatóbbá üzletének logóját!

blank logo img


A Mastercard egy vásárlói felmérést végzett, melyből kiderült, hogy nagyon sok kártyabirtokos számára okoz gondot, hogy a tranzakció történetet visszanézve beazonosítsa, hogy hol is költötte el a pénzét. Pl. franchise üzletek, vagy webshopok esetén nem a bolt, hanem az azt működtető vállalkozás neve jelenik meg.

Sokan ilyenkor azonnal a bankjukhoz fordulnak és habár a legtöbb esetben a vásárló később be tudja azonosítani a vásárlást, addigra a banknak és a kereskedőnek is rengeteg munkaórája van az adott panasz kezelésében.

A Mastercard adatai szerint ez a probléma a fogyasztók közel felét érinti.

Ezért is indított a Mastercard együttműködést az Ethoca-val, mely során a tranzakciós adatokat kibővítik pl. a bolt nevével és logójával - ami a mobilbank felület mellett a digitális nyugtákon is megjelenik majd.

Kérjük, hogy pár percet szánjanak arra, hogy a logo.ethoca.com oldalon regisztrálnak és feltöltik az aktuális logójukat. A szolgáltatás használata ingyenes, a cél az, hogy Önöknek és Vásárlóiknak is segítsünk!

Milyen előnyöket nyújt ez?

  • nagyobb fogyasztói elégedettség
  • kibővített márkajelenlét
  • kevesebb visszaterhelés-igénylés
  • kevesebb csalásnak minősített helyes tranzakció
Párhuzamosan ezzel a Mastercard együtt dolgozik a kibocsátó bankokkal a szolgáltatás mobilbanki applikáció integrációján.

Látogasson el a logo.ethoca.com oldalra és pár egyszerű lépésben töltse fel Ön is aktuális logójukat!


ethoca Mastercard logo img

TOVÁBBI HÍREK

KAPCSOLAT

map icon

H-1034 Budapest, Tímár utca 20. 4.em