Bankkártyás termináljainknak köszönhetően a készpénz nélküli fizetés még sosem volt egyszerűbb!

Legyen szó a vendéglátásról, a szolgáltató szektorról, vagy bármely más iparágról, a kártyaolvasó terminál ma már szinte elengedhetetlen. Rád és vállalkozásodra szabott ajánlatunkért, keress minket bizalommal!

POS image

Biztonságos bankkártyás terminálok

A Novopayment a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő modern, stabil bankkártya leolvasó terminálokat kínál minden cég számára.

POS image

Bankfüggetlen POS terminálok

A Novopayment bankfüggetlen POS termináljai az összes általános betéti és hitelkártyát elfogadják, valamint a SZÉP kártyás fizetéseket is tudják kezelni, bármelyik banknál is legyen a számlavezetésed.

POS image

Gyors POS terminál igénylés

POS bankkártya elfogadó termináljaink üzembe helyezéséhez egyszerűen csak be kell kapcsolni a készüléket, és máris fogadhatod ügyfeleid kártyás fizetéseit. A POS kártyatranzakciók akár 1 napon belül jóváíródnak a számládon.

Miért a Novopayment

Évek óta dolgozunk Európa legnagyobb fizetési szolgáltatóival, hogy minden vállalkozás számára egyedi megoldásokkal tegyük megbízhatóvá és villámgyorssá a kártyás fizetést POS bankkártya leolvasó terminálokon.

Árajánlatkérés
POS image

Gyors, stabil kártyaolvasó terminálok

POS image

SZÉP kártya elfogadás

POS image

Nincs hűségidő

Terminálok

Elérhető bankfüggetlen POS termináljaink:

Kérd árajánlatunkat!

Árajánlatkérés

Nem fogjuk megosztani az email címedet senkivel.

Novopayment: bankkártyás POS terminál igénylés 

        vállalkozása méretétől függetlenül

A Novopayment partnerei között megtalálhatók Európa legnagyobb fizetési szolgáltatói, mint például a Maestro, VISA, V PAY, Apple Pay, és Alipay. 
Bankkártyaolvasó POS termináljainkon nem csak külön-külön, de kombinálva is tudjuk kínálni a Novopayment és partnereink kártyás fizetési megoldásait, hogy mindenképpen a Te vállalkozásod igényeinek leginkább megfelelő megoldást nyújthassuk felhasználóidnak. Így tudjuk minden egyes vállalkozásnak biztosítani a gyors és hatékony készpénzmentes fizetést POS terminálon vagy Online, bármilyen szektorról is legyen szó.


Miért ennyire fontos, hogy egy vállalkozás bankkártyaolvasó 

POS terminálokkal rendelkezzen?


A bankkártyás és SZÉP kártyás fizetés elfogadása mára már alapkövetelménnyé vált a kereskedelmi élet minden területén, akár családi tulajdonban lévő étteremről, akár több országban is jelenlévő szállodaláncról van szó. A vásárlók részéről szinte mindig elvárás lesz, hogy vállalkozásod termékeiért vagy szolgáltatásaiért bankkártyával is tudjanak fizetni.

A sikeres vendéglátáshoz kényelmes és gyors fizetési megoldásokat is tudnod kell biztosítani ügyfeleidnek. A Novopayment kártyaelfogadó POS terminálok igénylésével és használatával pedig ügyfélelégedettségi mutatóid is növelni tudod. Rendkívül könnyen beüzemelhetők, hiszen a készülék bekapcsolását követően máris fogadhatod az ügyfeleid által használt hitel, betét, vagy SZÉP kártyás fizetéseket.

Ha a lehető legkényelmesebb bankkártyás fizetési megoldást szeretnéd biztosítani ügyfeleid számára, akkor nem fogsz csalódni a Novopayment bankkártya leolvasó POS termináljaiban! Lépj velünk kapcsolatba és biztosítsd vállalkozásod sikerének alapját a legmodernebb POS terminálok igénylésével!


Milyen előnyökkel jár a Novopayment bankfüggetlen

 POS kártyaolvasó terminálok igénylése?


Széleskörű online fizetési módok bankfüggetlen POS terminálokkal

POS terminál fizetés esetén banktól függetlenül elfogadhatod majd a legelterjedtebb hitel és betéti kártyákat. Sőt, a Novopayment kártyaolvasó termináljaival a SZÉP kártya elfogadást is lehetőségként kínálhatod majd ügyfeleidnek. Így még könnyebben vásárolhatják majd fogyasztóid vállalkozásod termékeit, a kényelmes fizetési megoldások biztosításával pedig az impulzus vásárlások esélyét is növelheted!

Gyors POS terminál igénylés és telepítés

A Novopayment a legmodernebb POS terminálokat kínálja: bankkártyás leolvasó készülékeink beüzemeléséhez csupán be kell kapcsolni a készüléket, és az máris üzemképes lesz, így pedig bank és SZÉP kártya elfogadóhelyként tekinthetsz vállalkozásodra. Továbbá a kártyás fizetéseid után akár 1 munkanapon belül számíthatsz a számládon az összeg jóváírására.

Biztonságos kártyás fizetési lehetőség minden Novopayment terminálnál

A Novopayment komolyan veszi a biztonságos kártyás fizetést. Minden POS bankkártyás terminálunk megfelel a legszigorúbb cyberbiztonsági előírásoknak is.

Éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálat

Bármilyen problémád merülne fel, nem kell tartanod attól, hogy napokon át nem kapsz visszajelzést. Talpraesett ügyfélszolgálatunk 0-24-ben hívható, és legkésőbb 24 órán belül megoldja a bankkártyás fizetési rendszerrel kapcsolatos fennakadásokat.

Áttekinthető POS bankkártya leolvasó terminál tranzakciók

Ha minket választasz, egy helyen, bármikor ellenőrizheted az összes jóváírásod, céged forgalmát, és a POS bankkártyás terminálon végbement tranzakciók részleteit is, több módon online, például kényelmesen Ügyfél Portálon.