Online bankkártyás fizetés beállítása vállalkozása számára

Egyszerű, letisztult és modern online fizetési megoldások vállalkozásának. Megbízható online bankkártyás fizetési lehetőségeinkkel ügyfeleid is elégedettek lesznek!

Széleskörű online fizetési módok

Egyetlen platformon belül fogadjuk el az összes betéti -és hitelkártyát, továbbá többféle mobil, és országspecifikus online fizetési megoldásokat is támogatunk.

Biztonságos online fizetés

A Novopayment a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő online bankkártyás fizetési megoldásokat nyújtja, és a leghatékonyabb csalás megelőzési eljárásokat alkalmazza.

Egyszerű integrálás és bevezetés

Könnyen kezelhető és felhasználóbarát online bankkártyás fizetési megoldások

Díjkalkuláció

Szerződés

Egyszerű kapcsolódás

Aktiválás

Progress image
POS image

Naprakész és gyors

POS image

Rugalmas, moduláris kialakítás

POS image

Több mint 90 elfogadott pénznem

Kérd árajánlatunkat!

Árajánlatkérés

Nem fogjuk megosztani az email címedet senkivel.

Novopayment: online fizetési módok vállalkozása méretétől függetlenül


A Novopayment évek óta sikeresen dolgozik együtt Európa legnagyobb online fizetési szolgáltatóival.
Saját és partnereink bankkártyás fizetési módszereit külön vagy akár kombinálva is tudjuk kínálni, hogy garantáltan a lehető legjobb, az igényeidhez passzoló megoldást kaphasd meg tőlünk. Így tudjuk biztosítani mérettől és iparágtól függetlenül páratlan és innovatív kereskedői szolgáltatásainkat, akár kisebb családi vállalkozásról van szó, akár nemzetközi porondon működő multinacionális cégekről. 
Az online bankkártyás fizetés elfogadása ma már szinte kivétel nélkül létfontosságú a kereskedelmi élet minden területén, de online webshopoknál elengedhetetlen. A Novopayment használatra kész szoftver modulokkal, úgynevezett „pluginekkel” támogatja a legismertebb webshop rendszereket, hogy a telepítést követően máris működjenek az új fizetési módok online áruházadban.
Fedezd fel az online értékesítésben rejlő lehetőségeket a Novopayment rendszereivel! Egy nyereséges webshophoz elengedhetetlenek az átlátható és biztonságos fizetési módok.Miért érdemes a Novopayment online 

bankkártyás fizetési megoldásait választania?


Széleskörű online fizetési módok

Bankkártyás fizetésnél egyetlen egy kezelőfelületen belül fogadunk el minden általános hitel és betétkártyát, hogy ügyfeleid fizetőeszköztől függetlenül, könnyen vásárolhassák meg vállalkozásod termékeit vagy szolgáltatásait online. Ezenkívül többféle mobil fizetési módot is elfogadunk.


Internetes kártyás fizetés többféle valutával és DCC szolgáltatással

A Novopayment dinamikus valutaváltásának (DCC) köszönhetően a nem hazai kártyávalfizető ügyfeleid saját valutájukban fizethetnek a webshopodban, bárhol is tartózkodnak a világon. Ez nem csak a nemzetközi ügyfeleid számára kényelmes, hanem amikor valaki dinamikus valutaváltással fizet online a webáruházadban, az a Te vállalkozásod elszámolásának szempontjából is könnyebbség, vagy akár extra nyereség.
A Novopayment online fizetési megoldásaival több mint 90 pénznemben tudnak majd fizetni az vásárlóid, továbbá 23 különböző valutában tudunk pénzt visszatéríteni.


Gyorsan telepíthető webshop fizetési megoldások

A Novopayment előre megírt, ingyenes pluginokkal dolgozik. Csakis a legnaprakészebb és legmegbízhatóbb technológiákat alkalmazzuk, hogy minél gyorsabban telepíthesd webáruházadba az elérhető, új fizetési módszereinket. A tényleges integráció akár pár órán belül is megoldható, és máris fogadhatod vásárlóid rendeléseit.

Teljes webshop megoldás

Ha még nem rendelkezel webshoppal vagy újítanál, a teljes webshop - logisztika - fizetés csomag összeállításában is segítségedre lehetünk.

0-24 elérhető ügyfélszolgálat

A Novopayment lelkiismeretes ügyfélszolgálata a nap 24 órájában elérhető, így éjjel-nappal számíthatsz szakértő csapatunk segítségére. 


Személyre szabott online bankkártyás fizetési módok

Partnereink között megtalálhatók a legnagyobb fizetési szolgáltatók, mint például a Visa, a Mastercard, vagy Európa legnagyobb acquiring szolgáltatói. Árajánlat kérés esetén személyre szabott csomagot is össze tudunk állítani vállalkozásának : rugalmas rendszerünknek köszönhetően ugyanis kombinálva is tudja majd alkalmazni partnereink megoldasait, a webes fizetés minél zavartalanabb működéséhez!