Milyen előnyökkel jár az online bankkártyás fizetés vs. PayPal fizetés webshopodban?

A Novopayment következő blogbejegyzésében kifejtjük ennek a két fizetési módnak az előnyeit, valamint azt is, hogy szakértő csapatunk hogyan tud Neked segíteni a webshop fizetési módjaid beállításában!

Akár nulláról indul a webáruházad, akár a meglévő e-kereskedelmi platformodat szeretnéd korszerűsíteni, az online bankkártyás fizetés és a PayPal fizetés webshopodban olyan lehetőségek, amiket megfontolandó kihasználnod.


Az online bankkártyás fizetés - Egyszerűség és gyorsaság


Az online bankkártyás fizetés az egyik legkényelmesebb és legszélesebb körben elfogadott fizetési mód a webshopokban. A bankkártyás fizetésnek számos előnye van, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni:

1. Egyszerű és gyors Tranzakciók:

Az online bankkártyás fizetés során a vásárlók egyszerűen és gyorsan adhatják meg bankkártya adataikat a fizetéshez. Nincs szükség további regisztrációra vagy fiók létrehozására. Ezáltal a fizetési folyamat rendkívül zökkenőmentes és időhatékony.

2. Biztonság és megbízhatóság:

A bankkártyás fizetés rendszerint szigorú biztonsági intézkedéseket és titkosítást alkalmaz, hogy megvédje a vásárlók pénzügyi adatait. Emellett a bankok és a kártyakibocsátók is védik az ügyfeleiket a visszaélésektől és csalásoktól. Ez bizalmat és biztonságot nyújt mind a vevőknek, mind a webshop üzemeltetőjének.

3. Széles elfogadottság:

Az online bankkártyás fizetés szinte minden webshopban és online kereskedelmi platformon elfogadott fizetési mód. Nem kell aggódnod amiatt, hogy a vevők nem tudják használni ezt a fizetési lehetőséget, mivel szinte mindenki rendelkezik bankkártyával vagy hitelkártyával.

4. Konverziós arány növekedése:

Az online bankkártyás fizetés lehetővé teszi a vásárlók számára a gyors és egyszerű fizetést, ami növeli a konverziós arányokat. Minél zökkenőmentesebb és gyorsabb a fizetési folyamat, annál valószínűbb, hogy a vevők befejezik a vásárlást.

5. Rugalmasság és kényelem:

Az online bankkártyás fizetés lehetővé teszi a vevők számára, hogy bármikor és bárhol vásároljanak. Nem szükséges készpénzt hordozni vagy speciális fizetési eszközöket használni. A bankkártya mindig kéznél van, így könnyen elérhető.

6. Automatizált tranzakciókezelés:

Az online bankkártyás fizetés rendszerint automatizált tranzakciókezelést biztosít a webshop üzemeltetőjének. Ez jelentősen megkönnyíti a pénzügyi folyamatok nyomon követését és kezelését.


A PayPal – PayPal fizetés a webshopban


A PayPal egy másik népszerű online fizetési rendszer, amely hasonló előnnyel jár:

1. Digitális pénztárca (E-tárca):

A PayPal egyfajta digitális pénztárca vagy e-tárca, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy könnyedén és biztonságosan fizessenek az interneten. A vevők összekapcsolhatják PayPal fiókjukat bankkártyájukkal vagy feltölthetik egyenlegüket. Ezáltal szinte bárhonnan tudnak fizetni.

2. Vevői élmény javítása:

A PayPal biztosítja a vásárlók számára a gyors és egyszerű fizetést, mivel a bankkártya adataikat csak egyszer kell megadniuk a PayPal fiókjuk létrehozásakor. Ez megkönnyíti a vásárlást és növeli a konverziós arányokat.

3. Globális elfogadottság:

A PayPal globális jelenléte lehetővé teszi, hogy szinte bárhonnan fogadhass fizetéseket a webshopodban. Ez különösen előnyös lehet, ha nemzetközi piacokra is szállítasz.

4. Adatvédelem és Biztonság:

A PayPal fizetés szigorú adatvédelmi és biztonsági intézkedéseket alkalmaz, hogy megvédje a felhasználók pénzügyi adatait és tranzakcióikat.


Online bankkártyás fizetés és PayPal fizetés webshopban- Az ideális kombináció

Az online bankkártyás fizetés és a PayPal együttes használata lehet az ideális kombináció a webshopodban. Ez lehetővé teszi a vevők számára, hogy válasszanak a két kényelmes fizetési lehetőség között, növelve ezzel a konverziós arányokat és javítva a vásárlói élményt.

Az online bankkártyás fizetés és a PayPal egyaránt fontos eszköz a sikeres e-kereskedelmi tevékenységhez. Ha még nem kínálod mindkét fizetési lehetőséget a webshopodban, érdemes fontolóra venni annak bevezetését. A Novopayment szakértői segítenek neked mindkét fizetési mód beállításában és optimalizálásában, hogy maximálisan kihasználhasd ennek az előnyeit.


Paypal és egyéb webshop fizetési módszerek beállítása a Novopayment szakértőivel

A bankkártyás fizetés mellett akár Paypal, akár más webshop fizetési módszerről van szó, minél több fizetési lehetőséget tudsz biztosítani a vásárlóidnak, annál jobb. Nincs is annál rosszabb, amikor egy webáruház az általad kedvelt fizetési módot nem fogadja el.

Minden webáruházas fizetési módszernek megvannak a maga előnyei, mindenki számára más lesz a kézenfekvő lehetőség. Ezért is érdemes megpróbálnod minél szélesebb fogyasztói réteget lefedned.

Ilyen fizetési módszernek számít például:

 • Az online bankkártyás fizetés. Az egyik legkényelmesebb módszer, de feltételez annyi bizalmat a fogyasztó részéről, hogy megadja nálad a bankkártya adatait.
 • A banki átutalás. 
 • Paypal fizetés webshopban és egyéb virtuális tárcák használata.
 • Utánvétes bankkártyás fizetés a futárszolgálatnál. Ilyen esetben megfelelő POS terminálra is lesz szüksége a futárnak, amit könnyen magával tud vinni címről címre. Az e-kereskedelem növekedése ellenére továbbra is sokan választják ezt a lehetőséget Magyarországon is.

A Novopayment már több cégnek is segített Paypal és egyéb webshopos fizetési módszerek beállításában, de a webáruház mindennapi működését is meg tudjuk Neked könnyíteni. Sőt, a DCC visszatérítésnek hála még a költségeid csökkentésében is tudunk Neked segíteni!

Többek között ilyen előnyökre számíthatsz, ha minket választasz:

 • Gyors integráció, akár pár órán belül.
 • Rugalmas jóváírás aktív számlák, üzlethelyiség, és pénznem szerint.
 • Tranzakciók teljes folyamatának követése, riportkészítésre alkalmas adatok, visszatérítések kezelése.
 • A Novopayment nemzetközi partnereinek köszönhetően 92 különböző pénznemben fogadhatsz online fizetéseket a webshopodban.
 • DCC visszatérítés. Ha sok külföldi vásárlód van, akik saját pénznemükben fizetnek a webshopodban, akkor abból pozitív jutalékod is származik. Volt már olyan ügyfelünk, akinek nem csak lenulláznia sikerült egy adott hónapban a költségeit, hanem a Novopayment csapata utalt neki többletet! 
 • Automatizált fizetési műveletek, beleértve a visszárut és az újrarendelést. 
 • A legszigorúbb cyberbiztonsági követelményeknek megfelelő rendszer. 
 • Ingyenes webshop pluginek. WooCommerce, Odoo, AceShop, Oxid, Gambio, Shopware, Shopgate, Rent-a-Shop, YourShop, PrestaShop, SAP Commerce, Magento, Opencart, Shoprenter, UNAS, ePages, SalesForce…


KÉRJ TŐLÜNK SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT, és gondoskodunk róla, hogy a Paypal fizetéseket a Te webshopod is gond nélkül fogadhassa!


További cikkeink

A POS terminál igénylés menete - Így szerezheted be az új bankkártya terminálodat egyszerűen

A POS terminál igénylés menete - Így szerezheted be az új bankkártya terminálodat egyszerűen

Bővebben
POS terminál költségei: Mennyibe kerül egy bankkártya terminál telepítése és annak üzemben tartása?

POS terminál költségei: Mennyibe kerül egy bankkártya terminál telepítése és annak üzemben tartása?

Bővebben
Melyik a legjobb POS terminál? Rangsoroltuk az 5 legjobb POS terminált

Melyik a legjobb POS terminál? Rangsoroltuk az 5 legjobb POS terminált

Bővebben